incendiu saivan

Apelul a fost făcut chiar de Ministrul Agriculturii la o conferință pe teme agricole. Petre Daea cere fermierilor să ajute ciobanul ale cărui oi au fost ucise într-un incendiu la Șura Mică.

Un cioban din Sibiu a ramas fara 50 de oi si 50 de miei, in urma unui incendiu, astfel ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, ii indeamna pe ceilalti fermieri sa-l ajute sa-si refaca turma, prin intermediul unei linii de sponsorizare, anunta Agerpres. „In Sura Mica, la Sibiu, un fermier a avut un necaz: i-a luat foc furajul si evident nu a putut elibera oile si au ars 50 de oi cu 50 de miei. Am socotit necesar sa mearga consilierul meu care era in zona. S-a dus la fata locului, am discutat eu direct cu fermierul respectiv, sa-l imbarbatez, cum o fac de fiecare data”, a declarat, luni, Petre Daea, prezent la o conferinta pe teme de profil.
El a adaugat ca deja exista fermieri care i-au sarit in ajutor. „Am ajuns la concluzia sa deschidem o linie de sponsorizare la nivelul Directiei Agricole si ceilalti crescatori de ovine sa ii doneze o oaie, doua, cate pot, astfel incat sa-si refaca efectivul. Pana la aceasta data avem semnale bune in directia aceasta, iar cand vor ajunge oile la fermierul aflat in situatia grea o sa va informam in asa fel incat sa vedeti ca se realizeaza ce spunem si oamenii sunt solidari. Fiti si voi solidari cu ei!”, le-a spus Daea jurnalistilor prezenti la conferinta.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns