Începe Cupa Interstar la fotbal. Peste 500 de copii participanți

0 904

În perioada 31 martie-1 aprilie se va disputa la Sibiu o nouă ediție a Cupei Interstar , cea mai mare si longeviva competiție de copii si juniori organizată în județul Sibiu.

Ajunsă la cea de a XII-a editie , competiția aduna la startul ei peste 520 de copii si juniori de la 43 de echipe, reprezentând 7 județe ale României și o provincie din Serbia.
Turneul se adresează copiilor născuți în anii 2008;2009;2010 si 2011,iar meciurile se vor disputa sâmbătă și duminică pe terenul sintetic de la stadionul Municipal precum si pe terenul sintetic de la fostul patinoar.

„Este al 12-lea an consecutiv în care organizăm acest eveniment sportiv la Sibiu.Aceasta editie, la fel ca si precedentele, se bucură de prezenta unor echipe bune si de tradiție din fotbalul românesc la nivel de juniori, la care se adaugă un club din Serbia. Ne bucurăm că putem fi gazdele unui astfel de eveniment, important si recunoscut dealtfel la nivel național și cu siguranta vom asista la meciuri deosebite.”, spune Sebastian Baciu, vicepreședinte Interstar.

Cei interesați pot viziona în mod gratuit partidele celor mici incepand de sambata orele 09.00 în locațiile sus amintite.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.