Mai multe străzi închise temporar în municipiul Sibiu. Se asfaltează

1.729

Primăria Sibiu urmează să repare carosabilul în sensul giratoriu de la intersecția străzii Morilor cu strada Turismului și șoseaua Alba Iulia.

În 29 și 30 martie constructorul va înlocui bordurile, fără a fi nevoie de întreruperea traficului. Sâmbătă, 31 martie, începând cu ora 15, se va turna un nou strat de asfalt pe carosabil, în acest caz fiind necesară închiderea circulației și devierea acesteia pe străzile adiacente după cum urmează:
 Strada Morilor se va închide din dreptul parcării de la Rompetrol; prin excepție, în perioada lucrărilor, șoferii pot utiliza această parcare pentru a ajunge pe strada Malului
 Strada Turismului se va închide circulației în zona giratoriului
 Traficul de pe Șoseaua Alba Iulia va fi deviat pe strada Ștrandului și pe strada Transilvaniei
 Circulația se va închide și pe strada Andrei Șaguna, în dreptul străzii Bastionului, traficul urmând să fie deviat spre strada Dealului sau spre strada Ioan Lupaș, în funcție de direcția de deplasare.

strazi inchise
Sâmbătă, 31 martie, între orele 10 și 14, traficul va fi închis și pe strada Viitorului, pe tronsonul dintre strada Târgu Fânului și strada Moara de Scoarță. În acest interval orar constructorul va turna un nou strat asfaltic. Șoferii care se deplasează spre cartierele Reșița, Gușterița sau Lazaret sunt rugați să aleagă rute alternative: Podul Gării sau centura ocolitoare, cu ieșire pe strada Henri Coandă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.