FOTO – Mizerie de nedescris lăsată într-un autocar de elevi excursioniști

1.573

O fotografie făcută imediat după ce un grup de elevi au coborât dintr-un autocar închiriat pentru o excursie realizată în programul ’’Săptămâna Altfel’’, arată cât de lipsiți de educație sunt aceștia.

Directorul unei companii de transport persoane din Focșani și-a pus mâinile în cap după ce a văzut dezastrul lăsat de o clasă de elevi care au închiriat autocarul, ironic, pentru activități în programul „Școala altfel”.
„Colegul Ionuț Brăescu după o „cursă altfel” cu „școala altfel” din Focșani. Este cea mai bună oglindă a EDUCAȚIEI din România anului 2018, fie că vorbim despre învățământ sau familie. Adresez următoarea întrebare retorică: când vom începe să transportăm oameni?”, a scris Cosmin Nicolae, directorul unei companii de transport.
Potrivit Ministerului Educației, „Școala altfel” este un program național al cărui scop este să contribuie la dezvoltarea competenței de învățare și a abilităților socio-emoționale în rândul copiilor preșcolari și a elevilor. Programul are o durată de 5 zile consecutive lucrătoare în timpul anului școlar și poate fi derulat pe baza unei planificări ce rămâne la decizia fiecărei unități de învățământ.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi