VIDEO Furt ca-n codru într-un magazin din Sibiu. S-a folosit de propriul copil

0 1.418

Hoții se pare că nu mai au niciun fel de opreliști atunci când își însușesc obiecte care nu le aparțin. Doi dintre aceștia, o femeie și un bărbat, au încercat să își împingă copilul la furat, dar dacă nu au reușit să obțină așa ce au dorit, au acționat până la urmă singuri.

Este vorba despre un furt ce s-a petrecut în data de 28 martie într-un magazin de pe strada Turnului. La un moment dat în magazin au intrat un bărbat și o femeie însoțiți de un copil. Angajații magazinului spun că cei trei s-au învârtit o vreme prin magazin, cu coșul gol, fără să cumpere ceva.

”Apoi, când ne-am uitat pe camere, am văzut că îl tot împingeau pe copil către tejghea, ca să fure banii de acolo. Nu au reușit, așa că a încercat bărbatul să deschidă sertarul tejghelei unde erau banii. Nici așa nu a reușit, pentru că vânzătoarea s-a întors. Au profitat până la urmă de neatenția ei și i-au furat telefonul mobil”, spune Valentin Lauer, administratorul magazinului.

Păgubiții au depus o plângere la poliție și așteaptă ca hoții să fie prinși. Dacă însă îi recunoașteți, anunțați chiar dumneavoastră polițiștii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.