VIDEO – Motanul care a ținut cu sufletul la gură toată America. Gypsy e vedetă!

659

Peripețiile unui motan care a rămas blocat pe un stâlp de electricitate au făcut ca Gypsy să devină vedetă fără să vrea. Sute de mii de americani au urmărit cu sufletul la gură să vadă cum se termină aventura acestuia.

Peste 700.000 de americani au urmărit câteva zile, cu sufletul la gură, peripeţiile unui motan care a rămas pe un stâlp de electricitate, anunță Digi24. Zgomotele scoase au atras atenţia câinilor din zonă, apoi a oamenilor, iar în scurt timp, felina a devenit vedetă. O televiziune locală a transmis non-stop imagini cu ea izolată pe stâlp.
Cameron Polom, corespondent ABC15 Arizona: Vecinii spun că motanul pe nume „Gypsy” a rămas blocat de vineri, fără a putea să se mişte după ce şi-a ales cel mai prost loc posibil să se relaxeze.

Norocul felinei aventuriere a fost internetul. Imediat după ce au apărut online primele imagini cu Gypsy, povestea lui s-a viralizat. Până în punctul în care departamentul de pompieri din Phoenix a cerut public ca oamenii să nu mai sune în legătură cu motanul, pentru că operatorii nu se mai pot ocupa şi de alte cazuri. Recuperarea lui Gypsy de pe stâlpul de electricitate a durat două ore şi i-a ţinut cu sufletul la gură pe internauţi.

Cameron Polom, corespondent ABC15 Arizona: Stăpânii lui Gypsy vor să-l ducă la veterinar, pentru o verificare amănunţită. În acest moment, deja mănâncă şi ne aşteptăm să tragă un pui de somn pisicesc.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.