VIDEO Gigi Becali filmat cum își mână oile pe stradă la marginea Bucureștiului

0 1.649

Imagini unice cu latifundarul din Pipera. Patronul lui FCSB a fost filmat sâmbătă cum își mână oile spre păscut alături de angajații care au în grijă animalele.

Gigi Becali (59 de ani) nu și-a ascuns niciodată pasiunea pe care o are față de animale, mai exact față de oi. La vila sa din Pipera, una somptuoasă, există și o stână în adevăratul sens al cuvântului, unde crește 400 de oi. Mai mult, latifundiarul petrece zilnic ore întregi alături de oi iar uneori se bagă chiar la muls.
Patronul FCSB a fost filmat azi, la prânz, sâmbătă, 31 martie, în timp ce-și conducea oile spre păscut, alături de angajații săi. Becali ținea pe umăr o mătură cu coadă lungă cu ajutorul căreia direcționa animalele, anunță Digi24. În filmulețul prezentat pe gsp.ro se poate observa cum Becali este total implicat și deloc deranjat de acest statut al său.

Cioban de Pipera » IMAGINI FABULOASE cu Gigi Becali pe străzi! A blocat traficul cu turma de oi

Cioban de Pipera! IMAGINI FABULOASE cu Gigi Becali » A blocat tot traficul cu turma de oi!—->>> https://bit.ly/2J9v7Fa

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Sâmbătă, 31 martie 2018

Dimpotrivă, Becali a spus de foarte multe ori că este mândru cu ceea ce face și că nu va uita niciodată de unde a plecat. Tocmai de aceea, la ferma sa, construită în spatele vilei, Becali mai crește și capre, dar și vaci și păsări de curte.
”Eu beau numai lapte de oaie și de capră. Mănânc numai grătar de miel, cotlete de miel și numai forță am. În plus, am și o grădină cu legume și pomi fructiferi. Până la urmă tot la pământ ajungi. Mâncăm electronice, computere? Nu, tot la pământ ajungi. Nu cultivi, nu mănânci.
Eu, când sunt supărat, mă retrag între oile mele și mă liniștesc”, spunea Becali, în 2009.
În afara celor 30.000 de metri pătrați din grădină, din spatele casei, Becali deține încă 12.000 de hectare prin toată țara. Toate terenurile, inclusiv cele din Pipera, sunt date în folosința unor fermieri. Așa se face că lângă cartierele noi au apărut turmele de oi și câmpurile arate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.