VIDEO – Hoți în acțiune la Penny în Sibiu. Au fugit cu căruciorul plin!

0 2.119

Un grup de trei hoți au fost la un pas să dea lovitura la magazinul Penny din Vasile Aaron. Totul s-a întâmplat sâmbătă la prânz și doar vigilența și prezența de spirit a altor cumpărători a făcut ca furtul să fie demascat.

Doi bărbați însoțiți de o femeie au fost aproape de a da o lovitură importantă. Cei trei au umplut coșul de cumpărături cu produse în valoare de aproximativ 1.500 de lei, la magazinul Penny din cartierul Vasile Aaron la Sibiu. Au pândit efectiv ca nici un angajat sau cineva de la pază să îi vadă și în loc să plătească cumpărăturile, au ales să iasă cu căruciorul prin zona de raionului de fructe, adică pe la intrarea în market.hot market 1Cumpărătorii aflați în magazin au avut prezență de spirit și au anunțat reprezentanții market-ului că trei persoane au ieșit cu căruciorul plin pe la intrare. A urmat apoi o adevărată urmărire a hoților. ’’Am alergat după ei. Când au văzut că îi urmărim, au abandonat căruciorul și au fugit printre blocuri. Valoarea produselor se ridică undeva la aproximativ 1.500 de lei’’, spun cei de la Penny.

Dacă cineva îi recunoște pe hoți, poate suna la poliție sau poate să ne trimită un mesaj pe pagina noastră de Facebook ori pe oradesibiu@gmail.com.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.