FOTO – Mii de copaci plantați la acțiunea ”Sibiul Plantează”

653

Actiunea „Sibiul planteaza!” este o actiune organizata de Green Smart Electric si Atelier MI Concept-Design in parteneriat cu Directia Silvica Sibiu si Ocolul Silvic Sibiu.

Scopul si motivul principal al acestei actiuni este crearea de campanii anuale de impadurire in zona Sibiului:
1. Implementarea unei campanii anuale de impadurire in zona Sibiului
2. Implicarea in actiune a institutiilor de invatamant si asociatiilor non-guvernamentale din Sibiu, dar si a oamenilor cu suflet care cred in efectul „butterfly”
3. Actiuni de educare cu privire la mediul inconjurator si protejarea acestuia

Sâmbătă a avut loc actiunea ”Sibiul plantează”, o acțiune ce are drept scop împădurirea zonei Sibiului, dar se dorește a fi și o acțiune de educare cu privire la mediul inconjurator si protejarea acestuia.

Anul acesta s-a plantat pe o suprafață de 1,5 hectare în zona Veștem. S-au plantat puieti forestieri, specifici zonei – gorun, paltin si frasin. La actiune au participat cca 300 de voluntari, dintre care 200 au fost elevi din institutii de invatamant sau de la Asociatia WeHelp Sibiu. 100 de voluntari au fost familii tinere cu copii, tineri doritori de fapte bune care s-au inscris pe pagina de Facebook a actiunii „Sibiul Planteaza”.

Intregul eveniment a fost o invitatie fata de iubitorii de natura, sa se alature unei actiuni de responsabilizare.
La final participantii au primit certificate verzi, flyere cu informatii despre ce inseamna o actiune de plantare si medalii cu sigla actiunii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi