Ora de Sibiu
Știri in direct

FOTO Sibiul are în sfârșit o spălătorie auto ”self-service” așa cum trebuie. E deschisă și duminica

13.925

Sunteți exigenți în ceea ce privește mașina dumneavoastră? Trebuie curățată de cel mai mic fir de praf, spălată și ceruită? Ați mers la câteva spălătorii din oraș, dar parcă dacă ați curăța-o singuri lucrul ar fi mai bine făcut. Ei bine, de acum se poate și așa. Și asta pentru că s-a deschis în sfârșit o spălătorie ”self-service” ce oferă condiții profesioniste. La spălătoria auto Schumi vă spălați mașina cum știți că e mai bine și asta în condiții decente.

Model din afară
Spălătoriile auto ”self-service” sunt comune în străinătate. Acolo nu există spălătorii în care mașina îți este curățată de altcineva și se pare că sistemul funcționează. Așa că de ce să nu fie adus și la noi, s-a întrebat Dumitru Manițiu, unul dintre managerii spălătoriei Schumi. ”La noi nu exista așa ceva și pentru că afară acesta este modelul am zis să îl aducem și în Sibiu. În primul rând este mult mai ieftin decât la o spălătorie normală, unde altcineva face serviciul acesta. În plus, durează și mai puțin, deci nu se mai pierde atât de mult timp la spălătorie”, explică manangerul.

Cum funcționează
Șoferul care dorește să își spele mașina în sistemul ”self-service” nu trebuie decât să meargă pe strada Mărășești nr. 5-7. Acolo va găsi automatele în care trebuie să introducă 5 lei. Apoi selectează unul din programe: cel de prespălare în care va folosi doar apă, cel de spumă în care va folosi spumă, apoi apă pentru clătire sau cel de ceară, în care va folosi spumă, apoi apă pentru clătire, apoi ceară și încă un jet de apă pentru a clăti ceara. Cel mai lung dintre programe durează 5 minute, așa că veți pleca de acolo foarte repede și cu o mașină curată.

”În curând vom avea și aspiratoare care vor funcționa la fel, va costa 5 lei 9 minute. Până atunci cine dorește să își și aspire mașina, punem la dispoziție un asiprator, iar acest serviciu costă 8 lei, indiferent cât durează”, spune Dumitru Manițiu.

Program inclusiv duminica
Programul spălătoriei ”self-service” este zilnic, între orele 7 și 23. Dacă însă vă doriți ca mașina să fie curățată de altcineva, tot la spălătoria Schumi găsiți rezolvarea. Aici va fi mereu cineva dispus să vă ajute pentru prețuri care pleacă de la 20 de lei. Se oferă inclusiv servicii de cosmetizare cu aparate profesionale, igienizare cu ozon pentru clima auto.

Ce e important este faptul că mai nou aici e deschis și duminica, între ora 8 și 15. În restul zilelor programul este de la ora 8 la 22. Mai multe detalii găsiți și pe pagina de Facebook – Spălătoria Auto ”Schumi”.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
kdeco.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...