Se lansează proiectul EDU TV la Spitalul de Psihiatrie. Banii s-au strâns la Maratonul Sibiului

1.462

Asociația Spitalului de Psihiatrie „Dr. Gheorghe Preda’ Sibiu prezintă marți circuitul intern de televiziune instalat în incinta spitalului – Secțiile pediatrice de Recuperare, Psihiatrie si Neurologie – prin proiectul EDU TV, pentru care s-au strâns fonduri cu sprijinul comunității sibiene, la Maratonul Internațional Sibiu 2017.

Circuitul este funcțional și asigură informare și educație pentru sănătate copiilor internați in secțiile de Recuperare, Psihiatrie si Neurologie pe perioada spitalizării. Secțiile oferă tratament de durată unui număr de 2259 copii în decursul unui an, din județul Sibiu, dar și din alte județe. Prezența acestui proiect în cadrul maratonului a fost și un mod de a combate stigmatizarea pacienților Spitalului de Psihiatrie din Sibiu.

Se lansează proiectul Edu tv la Spitalul de Psihiatrie.

Publicată de Ora de Sibiu pe Marţi, 3 aprilie 2018

’’În cadrul evenimentului vom mulțumi celor mai importanți ambasadori care au alergat în sprijinul cauzei noastre și au făcut posibilă strângerea fondurilor necesare: Daniela Cîmpean, Președinta Consiliului Județean Sibiu, și Sorin Rotariu director Visma, Clubului Rotary Sibiu, echipa de fotbal FC Hermannstadt, echipa Handbal Club Sibiu si echipa de baschet CSU Sibiu’’, spun cei de la Spitalul de Psihiatrie.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.