VIDEO FOTO Și-a regăsit fiica dispărută după 24 de ani de căutări. Reîntâlnirea a fost emoționantă!

0 2.545

Speranțele unui tată de a își vedea din nou fiica dispărută nu au murit preț de 24 de ani. Omul a reușit ca după îndelungi căutări, cu ajutorul presei, să își regăsească fiica dispărută la vârsta de doar trei ani.

Un bărbat din China și-a regăsit fiica, după 24 de ani de căutări, anunță BBC, citat de Digi24. Povestea emoționantă a familiei a făcut înconjurul lumii și este demnă de un scenariu de film. Cei doi s-au întâlnit marți, pentru prima dată după 24 de ani, iar bărbatul și-a îmbrățișat fiica și i-a spus „Tati te iubește”, scrie BBC News.
Fiica lui Wang Mingqing a dispărut când avea doar 3 ani. Wang Mingqing și soția lui erau vânzători de fructe, iar într-o zi, după ce au terminat de servit clienții, și-au dat seama că micuța nu mai era lângă ei. Au început să o caute disperați în tot orașul și prin împrejurimi, au pus anunțuri pe stâlpi și prin ziare, în speranța că vor reuși să o găsească.china 2Cei doi soți, care mai au o fiică, nu au vrut niciodată să se mute din orașul Chengdu, în speranța că la un moment dat copila lor se va întoarce acasă.
În 2015, Wang Mingqing a decis să se angajeze șofer de taxi, sperând că unul dintre pasageri va fi chiar fiica lui. Așa că a pus în mașină un poster prin care își punea povestea și le dădea clienților cărți de vizită, încurajându-i să îl contacteze, dacă se întâmplă să știe ceva despre dispariție.china 3Pentru că nu avea o poză cu fiica sa pierdută, Wang Mingqing le-a dat pasagerilor o imagine cu sora acesteia, întrucât cele două semănau foarte bine. Cazul său a atras atenția presei din China, iar când acesta a fost mediatizat, un realizator de portrete pentru poliție s-a oferit să îi deseneze lui Mingqing cum ar putea arăta fiica lui, după mai bine de 20 de ani.china 4Imediat, iamginea respectivă a început să circule pe internet. La mii de kilometri depărtare, o femeie pe nume Kang Ying a văzut desenul și a rămas șocată de cât de mult îi semăna chipul din imagine. Ea l-a contactat pe bărbat și a descoperit că are unele trăsături comune cu fetița dispărută acum 24 de ani, printre care o cicatrice pe frunte.china 5Testul ADN a arătat că Ying era, într-adevăr, fiica pierdută a lui Wang Mingqing. Toată familia s-a reunit marți, iar revederea a fost una extrem de emoționantă.
„Toată lumea mi-a spus că nu am o mamă, dar uite că am”, a spus tânăra.

video

„Nu pot să exprim în cuvinte prin câtă speranță, dezamăgire și disperare am trecut în acești ani. Acum, ne-am întâlnit din nou”, a declarat tatăl ei.

video

Deocamdată, nu este clar cum a ajuns Kang Ying să fie crescută într-un oraș aflat la doar 20 de kilometri distanță de familia ei, iar tânăra nu a vorbit până acum despre cum a dispărut de lângă ai ei și ce s-a întâmplat apoi.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.