CSU, înfrângere usturătoare în deplasarea de la Oradea

0 1.113

CSU Sibiu a pierdut categoric meciul jucat marți seară în deplasare cu CSM Oradea. Bihorenii s-au impus cu 104 : 78 (27 – 21 30 – 26 15 – 15 32 – 16).

CSU a avut o evoluție modestă în meciul de marți seară de la Oradea. După ce au învins pe Steaua în runda trecută în grupa 1-6, sibienii s-au deplasat în Bihor cu speranța că vor face un meci bun. Din păcate însă parcă nimic nu a mers. Gazdele au marcat tot ce se putea marca, iar noi am fost deficitari atât în apărare cât și în atac. La pauza mare orădenii conduceau cu zece puncte avans, iar avantajul s-a păstrat și după sfertul trei. În ultimele 10 minute, sibienii lui Dan Fleșeriu au capotat. Oradea a marcat 32 de puncte în timp ce Sibiul a înscris doar 16. Din păcate jucătorii români din lotul lui Fleșeriu au avut evoluții extrem de slabe, iar asta ne-a costat. S-a terminat 104-78, scorul final consemnând cea mai usturătoare înfrângere pentru CSU în actualul sezon.
Urmează acum meciul cu BC Timișoara, vineri 6 aprilie, de la ora 18.00. E o partidă în care Laser&co au ocazia să demonstreze că înfrângerea de la Oradea a fost un simplu accident.

CSU:
Davis 12, Williams 15, Pratt 10, Dragoste 2, Laser 17, Cooper 7, Kinnard II 11, Gheorghe 2, Petrescu 2.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.