d26r5911

Pentru mini vacanța de Paște marile cumpărături au fost făcute, dar poate simțiți nevoia să mai ieșiți la o tură prin magazine. Programul pentru aceste zile este unul special, la fel ca și cel al Spitalului, al muzeelor și al transportului în comun.

Astfel, Shopping City Sibiu va avea program normal până în data de 7 aprilie. Sâmbătă însă, se va deschide la 10:30 și se va închide la ora 18. În ziua de Paște va fi închis, urmând ca luni magazinele să se deschidă la ora 12 și să se închidă la ora 22.

Carrefour va deschide la ora 7:30 în data de 7 aprilie și se va închide la ora 19. Duminică va fi închis, urmând ca de luni să reînceapă programul normal, adică de la 7:30 la 23.

Cine își face cumpărăturile din Auchan va putea merge sâmbătă de la ora 7:30 până la ora 18. Duminică va fi închis, iar luni va intra în program normal, de la 7:30 la 23.

Leroy Merlin își primește clienții sâmbătă de la ora 8 până la ora 17. Duminică și luni va fi închis.

Toate cele trei magazine Lidl din Sibiu vor avea program normal până vineri, adică de la 7:30 la 23. Sâmbătă se vor deschide la ora 7 până la ora 20. Duminică și luni va fi închis, urmând ca de marți să intre în program normal.

Cele două supermarket-uri Kaufland vor începe să vândă sâmbătă de la ora 7 până la ora 18. Duminică e închis, iar luni programul este între orele 9 și 16.

Ambulatoriul Spitalului Județean va fi închis în data de 6 și 9 aprilie, zile declarate libere. Din data de 10 aprilie se va intra în program normal. În aceste zile libere secția de Urgențe va funcționa non stop, iar pe secțiile spitalului este asigurată permanența.

Dacă vreți să vizitați Muzeul Brukenthal, trebuie să știți că în data de 6, 8 și 9 aprilie este închis. Sâmbătă însă programul de vizitare este cel normal.

Muzeele ASTRA, inclusiv cel din Dumbrava Sibiului funcționează și ele după un program special zilele acestea. Care este acesta, aflați de aici.

Transportul în comun din Sibiu nu se oprește în minivacanța de Paște. Programul fiecărui traseu în parte se găsește aici.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu