scandia sibiu

Cel mai mare producător de conserve, Scandia Food, se extinde în străinătate. Producătorul sibian a achiziționat o fabrică din Spania.

Scandia Food, cel mai mare producător de conserve din România, a achiziţionat Thenaisie Provote, o companie din Galicia, Spania, specializată în producţia şi distribuţia de produse din peşte şi fructe de mare, anunță ZF. Aceasta este prima achiziţie făcută de producătorul român în afara ţării şi face parte din strategia companiei de a deveni cea mai mare companie românească de produse alimentare la nivel naţional şi un lider în nutriţie la nivel european.
„Scandia Food deţine o cotă de piaţă semnificativă pe categoria conservelor pe bază de carne, fiind lider de piaţă în toate segmentele în care activează. Achiziţia Thenaisie Provote ne va ajuta să ne consolidăm poziţia pe piaţa conservelor din peşte din România dar şi să fim prezenţi pe alte pieţe, penetrarea de noi geografii şi activarea de clienţi noi fiind câţiva dintre pilonii de creştere ai grupului”, a declarat Andrei Ursulescu, director general Scandia Food.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns