masina in rau

Eveniment rutier cu final tragic joi dimineață. Nouă persoane aflate într-un microbuz în care erau montate bănci de lemn, au murit înecate joi dimineață, într-un canal de aducțiune în județul Neamț.

Nouă persoane au murit, după ce un microbuz în care se aflau zece oameni a căzut în canalul de aducţiune al râului Bistriţa, în zona localităţii Viişoara din judeţul Neamţ, anunță News. Două persoane au fost date dispărute şi au fost găsite de către scafandri şi pompieri joi dimineaţă, la aproximativ opt ore de la producerea accidentului. O singură persoană – un tânăr de 22 de ani – a reuşit să se salveze. În maşină – o autoutilitară de marfă în care fuseseră montate banchete din lemn – se aflau muncitori care lucrau în zona Aradului şi care se întorceau acasă, la Piatra Neamţ, de sărbători.neamt 2Potrivit prefectului judeţului Neamţ, Daniela Soroceanu, şoferul – un tânăr de 25 de ani, din localitatea Săvineşti – ar fi pierdut controlul volanului în urma exploziei unui pneu al maşinii, în care se aflau muncitori care veneau din Arad.
„Anvelopa din spate-stânga a explodat. Autoutilitara era una privată, în care se aflau muncitori care lucrau în zona Aradului şi care se întorceau acasă de sărbători”, a declarat prefectul de Neamţ.
Autoutilitara nu era destinată transportului de persoane, fiind improvizate banchete. Singurul supravieţuitor al accidentului este un tânăr de 22 de ani, din localitatea Podoleni, care se afla pe locul din dreapta-faţă şi care a reuşit să iasă singur din autoutilitara căzută în apă. El a suferit traumatisme, fiind transportat la Spitalul Judeţean din Piatra Neamţ, unde este internat la Secţia Chirurgie.

VIDEO: Stiri Neamț

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns