pompieri

În vederea diminuării posibilităților de producere a unor evenimente nedorite în perioada Sărbătorilor Pascale, ISU Sibiu va lua măsuri menite să asigure un nivel ridicat de protecție la nivelul comunităților.

În seara zilei de vineri, 06 aprilie, dar și în Noaptea de Înviere, în apropierea unităților de cult, unde este preconizat un aflux mare de persoane, vor fi dislocate, din cadrul ISU Sibiu, un număr de 13 echipaje operative de pompieri cu autospeciale și mijloace de intervenție, pentru optimizarea timpului de răspuns în cazul producerii unor situații de urgență.

Pompierii sibieni vor fi prezenți pe toată durata desfășurării slujbelor religioase în zilele de 06 aprilie, începând cu ora 18.00 și 07 aprilie începând cu ora 20.30, la Biserica din lemn de la Muzeul Astra, Catedrala Mitropolitană și biserica de pe b-dul M. Viteazu, din municipiul Sibiu, la biserica din cartierul Vitrometan în municipiul Mediaș, Biserica Ortodoxă din orașul Agnita, dar și la mănăstirea Pelișor, mănăstirea Cârțișoara și mănăstirea Orlat.

Totodată, răspunsul la eventualele urgenţe medicale va fi asigurat, în această perioadă, prin intermediul echipajelor SMURD, disponibile zilnic, care vor asigura primul-ajutor medical şi transportul persoanelor aflate în dificultate la unităţile spitaliceşti.
Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu desfășoară în această săptămână activități de control și informare preventivă, la obiective de cult, în scopul reducerii și limitării evenimentelor nedorite, respectiv educării și pregătirii populației asupra măsurilor și modului de comportare pe timpul desfășurării slujbelor religioase.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns