Ora de Sibiu
Știri in direct

Povestea unei echipe de fotbal într-un film proiectat la Astra Film

815

Povestea unei echipe neobișnuite de fotbal din Berceni va fi redată de filmul Frăția/ The Brotherhood pe marele ecran de la Astra Film Cinema. Proiecția documentarului nu trebuie ratată joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.

În fotbalul românesc, zguduit de scandaluri de corupţie, la ASF Frăţia Bucureşti, o echipă din liga a cincea, funcţionează doar pasiunea pentru fotbal şi principiile egalitaţii şi ale toleranţei. Fără atenţia presei, cu public aproape inexistent, cu un teren sărăcăcios şi buget adunat mână de la mână, echipa dă totul pe teren cu pasiune pentru fotbal şi respect faţă de adversari. Clubul este format în mare parte din etnici romi, cu singurul antrenor congolez din România, cu portar fără o mână şi patron care creşte capre pe teren pentru hrana jucătorilor.

Frăţia nu e un documentar despre fotbal, ci unul despre viață, sărăcie și pasiune pentru sport, un tablou al toleranței și al egalității de șanse.
Frăția/The Brotherhood, regia Cătălin Farcaș, România, 2016, 53 minute

Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516

Primește titlurile instant

Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Loading...