Ora de Sibiu
Știri in direct

Ada Milea revine la Teatrul Gong cu două concerte

936

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă joi, 19 aprilie, de la orele 18:00 și 20:00 un dublu concert cu Ada Milea.

„Am două spectacole și un cireș plantat la Gong. Cum să nu vin cu bucurie!?”, a declarat Ada Milea, după ce i-a invitat pe Anca Hanu, Bobo Burlăcianu și Cristi Rigman să concerteze alături de ea pe scena teatrului din Sibiu.

Primul concert este dedicat copiilor. De la ora 18:00 aceștia vor putea călători spre mare alături de Matei, așa cum și-a imaginat Gellu Naum în cartea cu „Cel mai mare Gulliver”. Matei e un băiat rău („bate toți băieții, mâzgălește toți pereții”) care devine uriaș în urma unei vrăji. Încântat de mărimea și forța sa, își bate joc de micimea altora până când își dă seama că există și dezavantaje. Spectacolul concert cu proiecții live are o durată de aproximativ 45 de minute și o aduce pe scenă pe Ada Milea alături de Anca Hanu și Bobo Burlăcianu.

Două ore mai târziu, celor trei li se va alătura și actorul Cristi Rigman, pentru a da startul unui „Concert în 4”. „Deși se cântă, nu e neapărat un concert. Totuși, noi îl numim așa. Adaptăm cântece, care nu sunt neapărat cântece, pe care le-am făcut pentru teatre, adăugăm niște cântece făcute direct cântece și ne prefacem că avem un concert.”, a mai adăugat Ada Milea. Concertul de la ora 20:00 nu este recomandat celor cu vârsta sub 12 ani și are o durată de aproximativ o oră. Acest proiect plin de umor și ironie a luat naștere după ce mai multe repetiții muzicale în bucătărie ale acestora au devenit virale pe Youtube.

Accesul publicului la oricare din concerte se face pe baza biletelor puse în vânzare la sediul teatrului (miercuri – vineri 11:00 – 18:00, sâmbăta 10:00 – 18:00, duminica 10:00 – 14:00) sau online prin teatrulgong.ro. Prețul unui bilet este de 14 lei, tarif unic.

Primește titlurile instant

Loading...

airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...