Ora de Sibiu
Știri in direct

Concluziile anchetei primăriei după accidentul de la locul de joacă din Valea Aurie

1.135

Municipalitatea sibiană spune că accidentul în urma căruia o fetiță a fost rănită vinerea trecută de o grindă desprinsă la locul de joacă din Valea Aurie, s-a produs din cauza unui defect de fabricație al unei tije.

Cei de la Primăria Sibiu spun că în urma primelor verificări de la fața locului s-a constatat că accidentul s-a produs din cauza retezării tijei cu filet care asigura prinderea celor doua grinzi. ’’Cel mai probabil, este vorba de un defect de fabricație al tijei, un defect care nu putea fi observat în cadrul controalelor efectuate periodic la locurile de joacă, prinderea făcându-se în interiorul bârnei de lemn’’, se arată într-un răspuns al unei solicitări făcută de Ora de Sibiu.
VEZI AICI FOTO ȘI DETALII DESPRE ACEST INCIDENT
Piesa în cauză va fi supusă unei expertize tehnice pentru a afla cu certitudine cauza accidentului. ’’Firma care a livrat echipamentele de joacă a fost notificată cu privire la incident și s-a angajat ca în cursul săptămânii viitoare să înlocuiască toate aceste elemente de prindere de la echipamentele similare din locurile de joacă din Sibiu. A fost contactat și producătorul german al echipamentelor care s-a angajat verbal să conceapă o metodă suplimentară de siguranță și să o pună la dispoziție în mod gratuit’’, mai spun cei de la Primăria Sibiu.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și
airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...