fleseriu csu sibiu laser cooper baschet
Foto: CSU Sibiu - Facebook - PAGINA OFICIALĂ

CSU Sibiu a pierdut meciul disputat marți seară în Capitală cu Steaua. Bucureștenii s-au impus cu 77-73 (24-23 24-13 11-16 18-21) și au urcat pe locul doi, la două puncte în spatele Sibiului.

Echipa lui Dan Fleșeriu a făcut un sfert doi catastrofal și asta s-a simțit din plin în evoluția meciului. Dacă după primele zece minute scorul a fost 24-23 pentru Steaua, în sfertul doi Sibiul nu a reușit să înscrie decât 13 puncte în timp de gazdele au marcat 23.
După pauza mare Sibiul a fost mai proaspăt în joc și a dominat ostilitățile în teren. În sferul trei am recuperat cinci din cele 12 puncte handicap, dar în ultimele 10 minute nu am reușit să întoarcem scorul. S-a terminat 77-73 și Steaua a ajuns acum la două puncte ecart în spatele lui CSU. Clujenii pot însă să ajungă la egalitate cu noi dacă se vor impune miercuri în deplasarea de la Timișoara.

CSU: Dragoste 3, Cooper 16, Laser 4, Kinnard II 14, Pratt 6, Paliciuc 10, Davis 16, Williams 4.

Calcule pentru locul 1
Avem practic nevoie de două victorii în ultimele partide dinainte de play off, ca să terminăm pe locul 1. Mai avem de jucat cu Oradea și Clujul acasă și la Timișoara. Este greu, dar deloc imposibil. În următoarea etapă, BC CSU Sibiu primește vizita celor de la CSM CSU Oradea, sâmbătă, 21 aprilie 2018, de la ora 17:50. Biletele pentru această partidă s-au pus în vânzare online pe www.csusibiu.ro.

Fleșeriu: Am făcut un meci nu foarte reușit
” Am făcut un meci nu foarte reușit, mai ales în prima repriză, în care am plănuit altceva în apărare și am pus în aplicare greșit ceea ce ne propusesem. De aici și punctele multe marcate de cei de la Steaua. În a doua repriză, în schimb, am făcut o apărare mai bună, mai aproape ce ceea ce vroiam noi, mult mai agresivă. Am fost mai atenți la recuperări, am avut un joc mai rapid și am reușit să câștigăm ambele sferturi. Dar Steaua este o echipă extrem de valoroasă și nu a fost de ajuns. Totuși, este de remarcat faptul că jucătorii noștri nu au renunțat la luptă nici atunci când diferența a fost mai mare de 10 puncte. Am reușit să revenim la sub 5 puncte, astfel încât, în situație de egalitate cu Steaua, avem avantajul coșaverajului”, a spus antrenorul principal al BC CSU Sibiu.

Comentariul meu

Lasă un răspuns