Se schimbă vremea din nou. Ce ne așteaptă în weekend

0 1.074

După ce începutul de săptămână ne-a adus temperaturi mai scăzute, nori și ploaie, vremea se va schimba începând de joi.

Joi, vremea va fi frumoasă în zonele de dincolo de munţi. În rest, norii vor rămâne pe poziţii, dar ploi slabe, trecătoare vor cădea în special seara şi noaptea, anunță News. La altitudini mari, în masivele nordice, vor apărea şi ninsori sau lapoviţă. Vântul va sufla în toate regiunile, mai tare în cele centrale şi estice, iar pe creste va avea rafale de peste 70 km/h. Temperaturile vor fi anormal de ridicate în toată ţara.
Vineri, acestea vor pierde 4..5 grade Celsius, dar în weekend vor creşte semnificativ. Duminică, se vor atinge 28 de grade în special în sudul ţării.
În prag de weekend, vor mai fi precipitaţii pe suprafeţe mici din est şi din sud, unde şi vântul va rămâne alert, dar sâmbătă, vremea va fi frumoasă în toată ţara.
Duminică, stropii de ploaie vor reveni ziua în nord, centru şi est, iar noaptea, cu precădere în sud-est.
În Bucureşti nu este exclus ca norii să mai aducă stropi de ploaie în cursul nopţii. Ziua de joi va începe cu temperaturi de 11..12 grade, iar după-amiază vor fi până la 25 de grade Celsius. Spre seară vor reveni condiţiile de ploaie.
Acestea se vor menţine şi pe parcursul zilei de vineri, iar vântul va fi alert, dar va scădea în intensitate la începutul nopţii. Maximele vor avea valori în jur de 20 de grade Celsius. Apoi, în weekend vor fi în creştere continuă, în condiţiile unui soare generos. Norii se vor înmulţi, din nou în primele ore ale săptămânii viitoare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...