fits paul baila2
Foto Paul Băilă

Proiectele acceptate pentru finanțare din partea Consiliului Județean Sibiu, pe Agenda Comunității și cea Culturală, își vor primi sumele împărțite. Niciunul dintre solicitanți nu a primit suma integrală, ci cu mult mai puțin.

Pentru Agenda pentru dezvoltarea comunității cea mai mare sumă acordată este de 25.000 de lei. Patru proiecte o primesc: Asociația Turismul Sibian pentru Festivalul Țuicii și a Brânzei, comuna Bazna pentru Festivalul Porcul de Bazna, comuna Jina pentru Festivalul Sus, pe Muntele din Jina și comuna Rășinari pentru Festivalul Bujorul de Munte.

Agenda pentru dezvoltarea comunității cuprinde 80 de proiecte care vor primi finanțate din partea Consiliului Județean Sibiu.

Dintre proiectele culturale, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu va primi 20.000 de lei din partea CJ Sibiu. În schimb, Astra film Festival va avea pentru organizare 30.000 de lei.
56 de proiecte culturale ce vor primi finanțarea din partea județului.

[better-wp-embedder width=”100%” height=”400px” download=”all” download-text=”” url=”https://www.oradesibiu.ro/wp-content/uploads/2018/04/Pct17.pdf” /]

Comentariul meu

Lasă un răspuns