accident podul garii vineri seara

Diagnosticul pus de medicii de la Spitalul Județean Sibiu în cazul bărbatului rănit în accidentul de vineri seară de pe Podul Gării este unul rezervat.

Pacientul care a ajuns la spital în stare extrem de gravă după ce o mașină l-a strivit și l-a prins ca într-o menghină pe Podul Gării, în timp ce efectua o intervenție cu o autospecială de la Apă Canal, se află în continuare în stare critică. Omul este în comă și cu picioarele strivite. ’’Bărbatul de 60 de ani a fost diagnosticat inițial cu sindrom de strivire a ambelor membre inferioare, șoc traumatic și șoc hemoroagic. Acum este în stare de comă și este ventilat mecanic și sedat. Are amputată gamba de la piciorul drept și copasa de la piciorul stâng’’, a explicat Decebal Todăriță, purtător de cuvânt la Spitalul Județean Sibiu.
VEDEȚI AICI FOTO MAI MULTE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI
Reamintim că accidentul a avut loc vineri seară. Un sibian de 62 de ani care circula cu un VW Jetta pe Podul Gării în direcția spre Centru, pe fondul nepăstrării distanței și al conducerii sub influența alcoolului, a intrat în coliziune cu o autoutilitară staționată și semnalizată regulamentar pe pod. Detalii mai multe AICI.

Comentariul meu

Lasă un răspuns