Sute de pasionați ai dansului la un mega eveniment la Palatul Brukenthal Avrig

Pentru al patrulea an consecutiv, Palatul Brukenthal din Avrig, fosta Reşedinţă de Vară a baronului Samuel von Brukenthal, va fi gazda „Transilvania Tango Experience”, unul dintre cele mai importante evenimente dedicate iubitorilor acestui stil de dans organizate la noi în ţară.

Între 27 şi 30 aprilie, trei zile şi trei nopţi, câteva sute de pasionaţi ai dansului, profesionişti sau amatori, îşi vor da întâlnire în „Edenul Transilvaniei”, la frumosul complex baroc de la poalele Masivului Făgăraş, pentru a lua parte la o experienţă deosebită, pentru a se perfecţiona în acest stil de dans, a învăţa lucruri noi, ori pentru a intra în tainele acestuia. De asemenea, evenimentul va prilejui şi întâlnirea cu cei mai talentaţi dansatori şi specialişti ai acestui stil de dans.
Programul „Transilvania Tango Experience” de la Avrig cuprinde cursuri de milonga, diverse demonstraţii practice, seminarii, ateliere, precum şi multe alte surprize, astfel că participanţii vor avea parte de momentele frumoase ale dansului tango. Vor participa specialişti de la şcoli şi cluburi de tango din Sibiu, Cluj Napoca, Braşov, Timişoara, Baia Mare, Buşteni, Iaşi etc.
Evenimentul este organizat de Compania de Tango Cluj şi Tango Studio Sibiu, cu sprijinul Palatului Brukenthal Avrig. Cei interesaţi pot afla informaţii suplimentare la numerele de telefon 0269523111 sau 0726234417.

danspalatul brukenthal avrigTransilvania Tango Experience
Comentarii (0)
Comentează