Se deschid lacurile de la Ocna Sibiului – Pe 1 mai cu o surpriză

0 3.418

Minivacanța de 1 mai e după colț, așa că planurile sunt în mare făcute. Cei care aleg să rămână în Sibiu, pe lângă varianta grătarului, pot face prima baie din an. La Ocna Sibiului se deschid Lacurile în avanpremiera sezonului 2018.

Lacurile de la Ocna Sibiului vor fi deschise în data de 1 mai, asta chiar dacă sezonul oficial începe în 18 mai. În această perioadă intrarea este gratuită, la fel ca și parcarea. Cine va merge în prima zi din mai la Ocna va putea face o baie, chiar dacă vremea de afară va fi mai rece, și asta datorită fenomenului de heliotermie, care aduce apa la o temperatură de 35 de grade celsius.

Chiar dacă complexul va fi deschis la data de 1 mai, plaja amenajată va fi doar la Lacul Ocnița. Reprezentanții complexului spun că nici comercianții nu vor veni decât de la 1 iunie. Până la deschiderea oficială a sezonului însă toate lucrările de amenajare vor fi terminate.
Dacă până în data de 18 mai intrarea va fi gratuită, apoi se va intra cu noile tarife pentru acest an. În funcție de ora intrării și de vârsta celui care plătește se percep tarife între 10 și 20 de lei. Se adaugă 5 lei pentru parcare pe zi, adică între orele 7 și 20. Pentru abonamente prețurile variază între 55 și 165 de lei, în funcție de perioada pentru care sunt făcute sau dacă sunt pe numele unui copil, adult, vârstnic.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...