Gală Internațională de Balet de Ziua Europei la Sibiu

0 717

Teatrul de Balet Sibiu, alături de Uniunea Artei Coregrafice din România și Federația Română de Dans Clasic și Contemporan, îi invită pe toți sibienii pe data de 29 Aprilie, de la ora 19:00 la Sala Thalia, la un regal al artei dansului.

Invitați din cele mai importante centre coregrafice din țară vor urca pe scena sălii Thalia într-un program special menit să celebreze reușitele unora dintre cele mai importante nume din lumea coregrafica românească. Diversitatea programului este ceea ce leagă evenimentul de principiul unității, celebrat în fiecare an cu ocazia Zilei Europei.
“Este o plăcere și o onoare pentru mine și compania Teatrului de Balet Sibiu să putem fi gazdele unui asemenea eveniment și să putem aduce recunoașterea pe care acești artiști o merită. Sibiul, în cei 10 ani de activitate ai Teatrului de Balet, prin repertoriul sau care reunește atât balete clasice cât și coregrafii originale, a reușit să se impună ca unul dintre cele mai importante centre coregrafice din România.” A declarat Ovidiu Dragoman, directorul Teatrului de Balet Sibiu.
În cadrul evenimentului se vor acorda distincții celor care și-au adus contribuția la dezvoltarea artei coregrafice din România.
Biletele se pot achiziționa online, prin platforma kompostor.ro, sau de la casa de bilete amplasată în incita Centrului de Informații Turistice de la parterul Primăriei Municipiului Sibiu.


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...