Coridor de piste pentru biciclete între cartierul Ștrand și Parcul Sub Arini & centrul Sibiului

0 696

Municipalitatea sibiană vrea să amenajeze un coridor de legătură între Ștrans și Centru dar și spre parcul Sub Arini, pentru bicicliști. Acesta presupune amenajarea unor căi de rulare continuă între aceste zone.

Proiectul are ca amplasament cartierul Ștrand, Parcul Sub Arini și Zona centrală a Sibiului, respectiv tronsoane noi de infrastructură pentru biciclete precum și rețeaua de piste de biciclete existente pentru asigurarea conectivității între diverse tronsoane de piste de biciclete. Zona orientativă de studiu este delimitată de străzile Alba Iulia – Maramureșului – Cristian – Avrig – Victoriei – Șaguna – Alba Iulia.
’’Se va realiza o analiză a infrastructurii existente și potențiale pentru biciclete la nivelul coridorului, analiză care urmează si fie inclusă în cadrul unui studiu de trafic aferent ariei de studiu, iar consultantul va avea obligația de a propune mai multe scenarii precum și o rută optimă de deplasare cu bicicleta pentru amplasamentul propus studiului’’, se arată în caietul de sarcini al realizării Fazei DALI pentru acest proiect.
Municipalitatea a alocat pentru acestă fază a proiectului suma de aproximativ 125.000 de lei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.