fleseriu csu sibiu
Foto: CSU Sibiu - Pagina Oficială de Facebook

CSU Sibiu joacă miercuri, în deplasare la BC SCM Timișoara, penultima partidă înaintea PlayOff-ului Ligii Naționale. Meciul începe la orele 19:30 și va fi transmis LIVE pe FRB TV.

Baschetbaliștii sibieni speră la o nouă victorie în meciul de astăzi din deplasare. BC CSU Sibiu luptă pentru a-și spori șansele de a rămâne lider în clasament, la finalul fazei a doua a campionatului. Înaintea partidei, Dan Fleșeriu a declarat:
”În sfârșit facem ultima deplasare a sezonului regulat, ultima înaintea PlayOff-ului. Chiar dacă avem asigurat minim locul al doilea înaintea PlayOff-ului, încercăm să facem tot posibilului să ne creștem șansele de a termina pe locul întâi. Asta înseamnă că trebuie să tratăm meciul foarte serios, să încercăm o victorie în deplasare la Timișoara și să putem aborda ultima etapă, în continuare, de pe prima poziție, cu mai multe variante la finalul respectivului meci cu Clujul. Timișoara este o echipă completă, a demonstrat asta și în ultima etapă pe care a disputat-o la Steaua, unde o bună parte din partida a reușit să pună mari probleme Stelei și chiar a avut șansa victoriei. Asadar, nu vom avea o partida ușoară. Sperăm să avem decizii bune în timpul jocului și că vom fi suficient de odihniți să facem față până la final, intensității meciului. Ne dorim, evident, încă o victorie”, a spus Dan Fleșeriu.
După partida din această seara, BC CSU Sibiu va juca ultimul meci din Top6 pe teren propriu, cu U-Banca Transilvania, sâmbătă, 28 aprilie, de la ora 17:00. Tichetele pentru această partidă s-au epuizat încă de marți.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu