Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO: Eveniment inedit în Vasile Aaron: Zi de vizită la Grădinița nr. 14 cu program prelungit

337

Grădinița nr. 14 din Vasile Aaron – Sibiu a organizat miercuri „Ziua Portilor Deschise”, pentru ca părinții și copiii care sunt mutați recent în cartier să poată vizita grădinița.

Publicată de Grădinița cu Program Prelungit nr.14 Sibiu pe Miercuri, 25 aprilie 2018

Grădinița cu program prelungit nr 14 din Sibiu, situată pe strada Iezer nr.1 in cartierul Vasile Aaron, a avut deja un val de vizitatori. Programul de vizitare se încheie la 16.30, deci mai aveți timp să mergeți, dacă locuiți în cartierul Vasile Aaron și căutați o gradiniță.

Prin  „Ziua Porților Deschise”, grădinița a urmărit ca viitorii preșcolari, să se familiarizeze cu mediul grădiniței iar părinții să afle oferta grădiniței.Grădinița 14 are 7 grupe cu program prelungit din care 6 sunt cu predare în limba română și una cu predare în limba germană, dar și o grupa cu program normal (8-12). Copilașii sunt primiți de la 2 ani, existând o grupa antepreșcolară. Grădiniță dispune de sala de masă, iar mâncarea se prepară în bucătăria proprie. Totodată grădiniță oferă și consiliere psihopedagogică. În oferta educațională, în afară programei școlare, copiii vor putea opta între oprionalele de teatru, engleza muzicală și dansuri. Părinții care au trecut pragul grădiniței au putut vedea cum se desfășoară activitățile din grădiniță, au putut participa la activități și au interacționat cu ceilalți copilași.

Primește titlurile instant

Loading...

airsoft.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...