VIDEO FOTO Depășire pe linie continuă și la un pas de accident pe Valea Oltului

0 767

De multe ori s-a adeverit că graba strică treaba. Așa se întâmplă și în trafic atunci când unii șoferi pun în pericol atât viața lor cât și a participanților la trafic. Iar Sibiul nu duce lipsă de astfel de specimene.

Imaginile de mai jos au fost surprinse duminică, 22 aprilie în jurul orei 19.10 pe DN7 – Valea Oltului între Rm. Vâlcea și Sibiu. Un șofer extrem de grăbit a făcut mai multe depășiri riscante, iar una dintre ele a fost la un pas să se transforme într-o tragedie.
Șoferul unei Skoda cu numărul SB – 05 – PCG, a ignorat cu bună știință atât marcajul cu linie continuă cât și indicatorul de depășire interzisă în apropiere de zona viaductului Cârligul Mic și s-a băgat în depășire. Nici limita de viteză de 30 km/h nu a reprezentat vreo problemă pentru ’’bravul’’ șofer, care a apăsat pedala de accelerație și s-a pus pe făcut depășiri. depasire 1A trecut de două mașini și a fost la câțiva centimetri de a acroșa o altă mașină care mergea regulamentar pe sensul opus, dar și pe cea în depășirea căreia s-a angajat.

video

Urmăriți imaginile mai sus!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...