dj danny 2

Urmează cel mai cald week-end de până acum, unul cu temperaturi de vară, dar și unul prelungit, pentru că până miercuri nimeni nu muncește. Cu așa prognoză nu se poate sta în case, așa că timpul liber este deja…umplut. La Sibiu  toate gusturile sunt satisfăcute, pentru că evenimente sunt pentru fiecare.

Nebunia finalului de săptămână începe unde altundeva, dacă nu la Cotton Pub by Night. Vineri seara va fi de neuitat, pentru că atmosfera va fi ridicată la cote înalte de DJ DANNY The Menace. Acesta și-a început cariera la vârsta de 20 de ani și de 13 ani a fost Dj rezident al celor mai tari cluburi din București (Nomad Sky Bar, Fratelli Bucharest, Tribute, Lyo, Malibu, Dumars, Bonton, The Dj’s). Muzica este viața, pasiunea și vocația lui! Mega party este și sâmbătă. Ca să fiți siguri că aveți unde să vă odihniți din când în când, rezervați o masă la 0752268866. dj Danny

Constantin Chiriac va intra în dialog cu Silviu Purcărete, vineri, de la ora 18, la Librăria Habitus. Dialogul se va desfășura sub titlul „Despre bucuria și înțelepciunea de a vorbi puțin”. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, iar la finalul acesteia cei prezenți au ocazia să intre în dialog cu invitații, într-o sesiune de întrebări și răspunsuri.

Kim Won este solistul care va interpreta la pian vineri, la Sala Thalia. Recitalul Cameral va începe la ora 19.

Mărie!Mărie!”, un tribut adus Mariei Tănase este un spectacol inedit ce va fi prezentat vineri, de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Atelierul de…meșterilit„ este deja activitatea cunoscută a Teatrului Gong. Ca de obicei, sâmbătă are două ediții, de la ora 10 și 12. Se adreseaz[ copiilor cu vârsta între 6 și 10 ani, durează o oră jumătate.

Copiii de peste 3 ani trebuie să treacă și ei pe la Teatrul Gong, pentru că se joacă ”Aventurile lui Pinocchio” după Carlo Collodi. Spectacolul este programat pentru sâmbătă la orele 11 și 18 și pentru duminică la ora 11. Durează o oră, iar un bilet costă 9 lei.

Ostatic la mătușica” de Morris Panych este spectacolul ce se joacă sâmbătă de la ora 19, la Teatrul Radu Stanca. Durează o oră, iar un bilet costă 15 și 20 de lei.

Duminică, de la ora 17, în Sala Oglinzilor a sediului FDGR, are loc un concert ce inaugurează noul pian. Detalii despre eveniment, aici. .

Sâmbătă de la ora 17.00 se joacă ”Derby de Ardeal”. CSU Sibiu primește vizita celor de la U Cluj, la Sala Transilvania, iar cine câștigă termină sezonul regulat pe locul 1.

laser 22 csu sibiu
Foto: CSU Sibiu – Pagina Oficială de Facebook

Duminică, la ora 19, la Sala Thalia, are loc un eveniment dedicat Zilei Europei- o Gală de Balet. Programul va cuprinde momente coregrafice prezentate de dansatori ai operelor, teatrelor si companiilor de profil din tara. De-a lungul serii se vor decerna distinctii pentru activitatea in domeniul coregrafic din Romania.

20 noiembrie” după Lars Noren este un spectacol nerecomandat celor cu vârsta sub 12 ani. Se va juca duminică de la ora 19 la Teatrul Radu Stanca. Durează aproximativ o oră, iar un bilet costă 20 și 25 de lei.

Pentru ziua de 1 mai sibienii se pot gândi deja la prima baie din acest an. Se deschis lacurile de la Ocna Sibiului. Detalii despre orar și prețuri aici. 

 

 

Comentariul meu

Lasă un răspuns