VIDEO FOTO Cursă cu rățuște pe râul Cibin. Totul pentru o cauză nobilă

0 1.071

Cursa de Rățuște a avut loc sâmbătă de la ora 12:00, între Podul de pe Neculce și Podul din zona Pieței Cibin. Sute de oameni au ținut să fie prezenți la eveniment. Banii strânși merg către Maternitatea Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Participarea cu o rățușcă în concurs s-a realizat cu o donație de 10 lei, iar rățușca câștigătoare a fost premiată de VISMA, sponsorul principal al evenimentului, cu suma de 2.000 lei. „Viața prematurilor depinde nu numai de profesionalismul oamenilor care îi îngrijesc, de medicamente, de laptele matern ci, de foarte multe ori, de aparate. Iar aparatele îmbătrânesc, se strică, apar mereu altele mai noi, mai performante, mai sigure.

Publicată de Rotaract Sibiu pe Sâmbătă, 28 aprilie 2018

Dacă terapia intensivă neonatală a mai primit ceva aparate de la stat, secția de prematuri nu a beneficiat de aceiași atenție. Majoritatea incubatoarelor de aici au venit prin donații după revoluție, iar restul aparatelor existente – incubatoare, monitoare, pompe de perfuzie – au fost achiziționate prin eforturile întregului colectiv, prin proiectele Asociației „Baby Care Sibiu”. Iar nevoia de aparate este continuă.

Publicată de Rotaract Sibiu pe Sâmbătă, 28 aprilie 2018

Așa că, inițiativa Rotaract este încă unul din proiectele care vor ajuta ca prematurii noștri să fie mai bine îngrijiți, să aibă un început mai ușor în viață”, spun organizatorii evenimentului, cei de la Rotaract Club Sibiu. Video&Foto: Rotaract Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.