USR Sibiu a înființat o filială la Mediaș. Au ales și președintele

0 1.168

Partidul Uniunea Salvați România are acum filială și în Municipiul Mediaș. Ieri, în cadrul Adunării Generale USR Mediaș au fost aleși membrii biroului de conducere din cei zece membri fondatori, Claudiu Mureșan, președinte și doi vicepreședinți, Teodor Jiga și Ionuț Preda.

„Implicarea mea în politică se concretizează pentru că vreau altceva de la clasa politică. Cred că am ajuns la vârsta la care pot oferi mai mult societății și consider că pot aduna alături de mine prieteni cu același mod de gândire, oameni care până acum au stat deoparte, oameni care cred că în România se poate face și un alt fel de politică, bazată pe respect și pe diplomația cu care trebuie să tratăm partenerul politic. Cred că pe eșichierul politic românesc, pe scena politică românească, USR-ul reprezintă soluția clară pentru cei nemulțumiți de actuala clasă politică. Vrem să gândim lucrurile împreună, încercând să respirăm aer curat în politica din România. Noi încercăm să facem asta în Mediaș și sperăm să reușim”, a declarat Claudiu Mureșan, președintele Filialei USR Mediaș.
Președintele și membri Biroului Local USR Mediaș au fost aleși pentru un mandat de șase luni, timp în care filiala are timp să crească și să se constituie un grup solid de lucru.
Claudiu Mureșan are 47 de ani, a absolvit Academia de Studii Economice București și un program MBA management organizat de ASE București și CNAM Paris, are peste 25 de ani experiență în domeniul economic|financiar și în management, iar în prezent este manager general la Classman Bitech SRL Mediaș.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.