fbpx

Primăria Sibiu întreabă: Cum vedeți evenimentele din Agenda Culturală, Sport și Comunitară? Cum să le îmbunătățim?

0 931

Agenda Culturală și Sportivă a Sibiului animă viața orașului, încurajând dezvoltarea în aceste domenii și creativitatea operatorilor care știu deja că în Primăria Sibiu vor găsi un partener în organizarea evenimentelor care au devenit parte din brand-ul orașului. De asemenea, Agenda Comunitară aduce în spațiul public evenimente orientate către social și educativ. Astăzi peste 200 de evenimente cofinanțate de Primăria Sibiu au loc în fiecare an, în beneficiul și spre încântarea sibienilor și turiștilor.

După atâția ani în care agendele au prins viață și s-au dezvoltat, dorim să cunoaștem părerea sibienilor cu privire la acestea. Îi invităm să completeze un chestionar de evaluare online sau tipărit pentru a ne transmite așteptările lor cu privire la dezvoltarea viitoare a acestor agende.” spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
Vă invităm să completați chestionarul în formt electronic, disponibil după cum urmează:

Ne-am gândit și la persoanele care nu folosesc computer-ul și de aceea Primăria Sibiu îl va publica în presa scrisă locală (Sibiu 100% (5 mai), Tribuna (4 mai), Mesagerul de Sibiu (4 mai). După ce îl completați acasă, decupați și depuneți chestionarul în cutiile poștale instalate în următoarele locații:

  • În sediul Primăriei Municipiului Sibiu de pe strada Samuel Brukenthal, nr. 2, la intrarea în Centrul de Informații pentru Cetățeni și în camera cu ghișeele Direcției Fiscale unde se plătesc taxele și impozitele
  • În sediul Primăriei Municipiului Sibiu de pe bulevardul Victoriei, nr. 1-3, la intrarea principală în clădire

Chestionarul poate fi completat în aproximativ 15 minute și va cere opinia respondenților cu privire la evenimentele preferate, sursele de informare privind aceste evenimente, frecvența cu care participă la acestea și sugestiile lor pentru îmbunătățirea agendelor.
Acesta poate fi completat până în data de 30 septembrie, iar răspunsurile vor fi utilizate de Primăria Sibiu pentru a îmbunătăți agendele și pentru a crește gradul de satisfacție a sibienilor în ceea ce privește evenimentele organizate în spațiile publice și cofinanțate de municipalitate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.