Program prelungit la ISU. Între ce ore se lucrează cu publicul

0 213

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu și-a modificat programul de lucru cu publicul în domeniul avizării/autorizării pentru a veni în sprijinul cetățenilor.

Luni – intervalul orar 09.00-12.00 –depunere documentație
Marți – intervalul orar 13.00-16.00- ridicare documentație
Miercuri – intervalul orar 12.00-15.00- Asistență tehnică de specialitate
– intervalul orar 15.00-17.00- depunere documentație
Joi – intervalul orar 14.00-17.00- ridicare documentație
Vineri – intervalul orar 09.00-12.00- depunere documentație

Astfel, personalul specializat din cadrul ISU Sibiu va desfășura program de lucru cu publicul în fiecare zi lucrătoare din săptămână, în două dintre acestea desfășurând activități de depunere și ridicare a documentației specifice și în afara programului normal de lucru (după ora 16.00).

Totodată, ISU Sibiu desfășoară în fiecare zi de miercuri și asistență tehnică de specialitate gratuit, persoanele primind îndrumare asupra aspectelor ce trebuie îndeplinite pentru a intra în legalitate.
De altfel, cei interesați de obținerea avizelor sau autorizațiilor de securitate la incendiu au posibilitatea de a verifica dacă proprietățile se încadrează în categoriile de construcții care se supun acestor procese de avizare – autorizare, accesând paginile web ale IGSU-www.igsu.ro și ISU Sibiu –www.isusibiu.ro.

În acest sens, Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a lansat un ghid care vine în ajutorul proprietarilor sau beneficiarilor unor construcții/amenajări, prin care sunt oferite informații legate de documentația ce trebuie depusă în vederea emiterii, de către inspectoratele județene pentru situații de urgență, a acestor acte administrative.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.