Ora de Sibiu
Știri in direct

VIDEO – Reality Show-ul celor de la Geanny Tattoo. Două povești de viață frapante

348

Geanny Tattoo Reality Show este primul proiect de acest fel din Sibiu, este un proiect în care tatuatorii de la Geanny Tattoo își spun poveștile, iar clienții lor pe cele ale tatuajelor care le marcheză trupul și viața.

Fiecare are un motiv pentru care își desenează corpul. Unii vor să fie speciali, alții diferiți, alții își amintesc în acest fel de oameni sau întâmplări dragi.

CITEȘTE AICI POVESTEA LUI GEANNY, TATUATORUL FĂRĂ TATUAJE

În episodul doi al reality show-ului David Deneș, un hair stylist din Sibiu dezvăluie de ce a ales să își tatueze mai tot corpul. ”El este cel mai tatuat client al meu, iar toate tatuajele au fost făcute de mine sau de colegii mei. David este foarte hotărât. Vine, spune acum vreau încă un tatuaj și gata…îl are”, povestește Geanny.

Shannon, un muzician din Sibiu, a veit și el la Geanny Tattoo pentru un tatuaj. Victor Sas pe numele lui, a cochetat cu beat box-ul, dar s-a reorientat către finger drum machine. Acum este beatmaker și spune că asta îi place cel mai mult. ”Lui i-am tatuat ceva legat de muzică, a trebuit să improvizăm…e interesantă povestea lui. E în episodul trei, iar tot acolo am vorbit despre tatuajul pe deget și de ce nu e indicat”, dezvăluie Geanny.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...