penalty fc hermannstadt

Echipa lui Alex Pelici s-a impus sâmbătă după amiază în meciul disputat cu FC Argeș. Sibienii au învins cu 1-0 și sunt la un pas de promovarea în primul eșalon.

Sibiul nu a bătut pe FC Argeș nici în tur și atunci meciul a fost unul extrem de disputat. Oaspeții veneau pe Municipal după ce etapa trecută au pierdut pe teren propriu derbiul județean cu CS Mioveni, dar chiar și așa mai aveau speranțe pentru locul trei.
FC Hermannstadt a jucat însă excelent. Echipa lui Alex Pelici a simțit că e la un pas de realizarea unei promovări dorită de tot orașul și a jucat așa cum ne-am dorit. Sibienii au atacat buturile lui Octavian Popescu din ce în ce mai des pe parcurs ce meciul a avansat. Dacă până la pauza mare am avut o singură ocazie mare de gol, în mitanul secund terenul s-a ’’înclinat’’ și mai tare spre poarta Argeșului.
Neagu a amânat deschiderea scorului, trăgând în bară în minutul 60 de la punctul cu var.

Golul mult așteptat a venit zece minute mai târziu, Crișan trimițând cu capul în plasă din șase metri.

După gol tot Sibiul a dominat meciul și a trecut pe lângă golul secund, tot Crișan trimițând periculos spre poartă în minutul 76. Lucian Dumitriu a trimis apoi din câțiva metri peste transversală în minutul 80.
S-a terminat 1-0 și Hermannstadt mai are nevoie de un punct în următoarele cinci etape ca să își asigure promovarea în liga 1. Se poate întâmpla chiar duminica viitoare, când Sibiul joacă în deplasare la ocupanta locului trei, Chindia Târgoviște. screen shot 2018 05 05 at 14.52.45Sibiul are acum 80 de puncte în clasament, cu trei mai puține decât Dunărea Călărași, cea care și-a asigurat matematic promovarea în liga 1.

Căldură mare pe Municipal
Partida cu FC Argeș s-a disputat pe o căldură neobișnuită în această perioadă a anului. Au fost 28 de grade la începutul partidei, iar la pauză organizatorii au stropit gazonul. Arbitrul meciului a întrerupt partida în mitanul secund pentru ca jucătorii celor două echipe să se hidrateze.

FC HERMANNSTADT – FC ARGEŞ        1-0
Stadion: Municipal (Sibiu);
Arbitru: Adrian Illyeş (Ploieşti); Asistenţi: Ionuţ Marius Bobe (Videle) şi Marius Badea (Râmnicu Vâlcea).

FC Hermannstadt: Niga – Al. Coman, Ct. Pîrvulescu, R. Crişan, Pamfile – Danci (Şt. Blănaru 69′), Dumitriu – Petrescu, C. Neagu (D. Tătar 62′), Curtean (Boboc 79′) – Bg. Rusu
Rezerve neutilizate: Căbuz – Hergheligiu, I. Stoica, Mih. Stancu
Antrenor: Alexandru Pelici

FC Argeş: Oct. Popescu – Tofan, Ciucă (Nilă 78′), Vişa, Şerbănică, Ct. Stan – Rob. Grecu (D. Oancea 78′), R. Costin (cpt.), Tăbăcariu (Andr. Panait 71′), I. Năstăsie – Buhăescu
Rezerve neutilizate: N. Grecu – Ct. Barbu, Cotigă, D. Andrei
Antrenor: Emil Săndoi

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu