Inconștiență la volan – șoferi prinși fără permis în trafic la Sibiu

166

Polițiștii de la rutieră atrag mereu atenția asupra pericolelor care pândesc atunci când legea nu este respectată. chiar și așa, numeroși șoferi continuă să ignore normele rutiere. Asta au făcut și câțiva sibieni, care au fot prinși la volan chiar dacă nu aveau permis de conducere.

Astfel, la data de 4 mai, în jurul orei 19,20, în localitatea Cisnădie, polițiștii au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Cindrelu de către un localnic în vârstă de 31 de ani.
Polițiștii au constatat că șoferul nu deține permis de conducere și, în consecință, au întocmit un dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute de art. 335, punctul 1 din Codul Penal.

La data de 5 mai, în jurul orei 04,00, pe strada Herman Oberth din municipiul Mediaș, a fost depistat un alt tânăr, în vârstă de 18 ani, domiciliat în Axente Sever, care conducea un autoturism deși nu deține acest drept.
Pe numele șoferului s-a întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

La data de 6 mai, în jurul orei 00,30, pe strada Lungă din municipiul Sibiu, polițiștii au identificat un localnic în vârstă de 22 de ani, aflat la volanul unui autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat.
Sibianul s-a ales cu dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

La data de 6 mai, în jurul orei 01,45, în afara localității Avrig, polițiștii au depistat un alt șofer care conducea autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.
Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din Tălmaciu, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal de cercetare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice având acest drept suspendat.

La data de 6 mai, în jurul orei 17,15, în municipiul Sibiu, pe Calea Gușteriței, a fost oprit pentru control un autoturism condus de către un localnic în vârstă de 26 de ani.
În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit că sibianul nu deține dreptul de a conduce, astfel încât polițiștii i-au întocmit dosar penal de cercetare sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.