csu joacă marți la craiova cu calificarea în semifinale pe masă
FOTO - CSU Sibiu / Facebook

CSU Sibiu joacă marți meciul al treilea al seriei din Play-Off cu SCM U Craiova, de la ora 18:00. Confruntarea se va disputa în sala mică din Craiova, Sala Ion Constantinescu, și va fi transmisă LIVE pe DigiSport.

O singură victorie ne poate asigura accederea în semifinale, iar baschetbaliștii sibieni sunt deciși să facă tot posibilul pentru o victorie în meciul din această seară. Fără probleme de efectiv și cu moralul ridicat după cele două meciuri încheiate cu avantaj pentru echipa noastră, în partidele disputate săptămâna trecută în Sala Transilvania, BC CSU Sibiu va încerca să tranșeze astăzi seria cu SCM U Craiova.
”Este un meci decisiv pentru noi, cel puțin. Putem să încheiem, vrem să facem un meci bun și să venim cu o victorie înca din primul meci. Dar suntem conștienți că și pentru Craiova contează foarte mult să nu termine cu 3-0. Sunt convins că vor da tot ce se poate în așa fel încât să supraviețuiască în serie, dar și noi vom juca ca și când ar fi meciul decisiv pentru calificarea în semifinale. Nu avem probleme în lot, doar mici accidentări care persistă încă de la începutul seriei. Băieții au trecut însă peste dureri și au reușit să joace primul meci destul de bine, al doilea și mai bine și să sperăm că vom fi în creștere în continuare”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al BC CSU Sibiu.
Partida din această seară poate fi urmărită LIVE pe DigiSport 4. Dacă va mai fi nevoie, meciul 4 ar urma să se dispute joi, tot la Craiova.

Ultima oră

Comentariul meu