foto accidentul de la cisnădie - fetița a murit la spital. oamenii fac scandal!

Fetița de opt ani lovită de o mașină condusă de un tânăr de 19 ani la Cisnădie, a decedat la două ore după accident la spital. Pe rețelele de socializare locuitorii din zona străzii Lungă s-au scandalizat pentru lipsa de treceri de pietoni precum și pentru că autorul accidentului avea viteză.

UPDATE – Fetița se juca (FOTO de la ACCIDENT)
Fetița de opt ani care a murit în urma accidentului de marți după amiază pe strada Lungă din Cisnădie, a fost târâtă pe o distanță de aproape 70 de metri. Șoferul fără experiență la volan s-a pierdut și nu a reușit să mai frâneze. VEDEȚI AICI FOTO DE LA ACCIDENT!
CITEȘTE ȘI: FOTO de la accidentul mortal din Cisnădie – Fetița a fost lovită în plin în timp ce se juca

ȘTIREA INIȚIALĂ
Șansele de supraviețuire erau mici încă din momentul în care minora a fost preluată de o ambulanță SMURD. ”Fetița se afla în stare comatoasă și avea un traumatism cranio cerebral, fracturi”, spuneau imediat după accident cei de la ISU Sibiu.
Din nefericire la aproximativ două ore după accident fetița a pierdut lupta cu viața și a decedat la Spitalul de Pediatrie. Aceasta nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare.
VEDEȚI AICI DETALII DE LA ACCIDENT

Cisnădienii se scandalizează
Martorii la accident povestesc pe rețele de socializare că tânărul aflat la volan avea viteză foarte mare. ’’Fata a fost zdrobită între mașina și zidul unei case. A fost presată între mașina și zid și târâtă aproximativ 1 m – 1.5 m. Nu a existat urmă de frânare’’, spune un martor.
’’Tineretul trebuie să conducă mai prudent, știind că pe acea stradă e nebunie zilnic. Din păcate pentru ei e mai importantă adrenalina. În ziua de azi, nu te simți în siguranță nici la trecerea de pietoni, fiindcă și-acolo merg cu viteză ca nebunii!!!’’, spune și Neli Lazarev pe grupul de Facebook – Ești din Cisnădie dacă…
Oamenii se plâng și de lipsa trecerilor de pietoni. ’’În fiecare dimineață merg la lucru pe acolo. Este exact ora când merg copii la școala sau grădiniță. Îți sar copii pur și simplu în față dintre mașini’’, mai spune o localnică. Foto: Ești din Cisnădie dacă… / Facebook.

Ultima oră

Comentariul meu