prada deschide o fabrică în zona de vest a sibiului. la fel și cei de la odu și ctp

Sibiul se extinde din ce în ce mai mult și asta grație unor importante investiții în zona industrială Vest. Dacă Continental, ODU sau IFM extind unitățile actuale, Prada și CTP fac unități de la zero.

Una dintre cele mai importante investiții din Sibiu în acest an este cea a cunoscutului brand PRADA. Dacă Louis Vuitton a ales să investească în Cisnădie, cei de la Prada vor construi o fabrică nouă chiar în municipiul reședință de județ. Italienii au achiziționat deja terenul și se vor apuca de investiție în Zona Industrială Vest. Deocamdată nu a fost anunțată și valoarea la care se ridică aceasta, dar surse de încredere spun că în curând vor începe recrutările de personal.prada deschide o fabrică în zona de vest a sibiului. la fel și cei de la odu și ctp

ODU angajează 500 de oameni pentru noua fabrică
Cei de la ODU construiesc o fabrică complet nouă și modernă, pe o suprafață de 48.000 metri pătrați tot în Zona Industrială Vest din Sibiu. Unitatea de producție va fi echipată conform ultimelor standarde și include printre altele spații sociale, cantină și 120 de locuri de parcare. Producția în această locație va începe din toamna acestui an, iar numărul angajaților se va dubla. Vorbim de 500 de noi locuri de muncă.

CTP, unitate la Sibiu
CTP, cel mai mare dezvoltator și administrator pe termen lung de parcuri industriale și logistice premium din România și Europa Centrală și de Est, a cumpărat de la producătorul spaniol de piese auto Antolin un teren în Sibiu de aproape 23.000 metri pătrați cu 1,1 milioane euro, reprezentând un cost de 50 euro/metru pătrat. Lucrările la noua unitate sunt în toi.

Ultima oră

Comentariul meu