fbpx

Cinci percheziții la Sibiu la persoane bănuite de evaziune fiscală

0 990

Nu mai puțin de 23 de percheziții au loc miercuri dimineață în trei județe și Capitală la persoane bănuite de evaziune fiscală. În Sibiu au loc cinci percheziții.

Poliţiştii din Alba fac, miercuri, 23 de percheziţii în judeţele Alba, Bihor, Sibiu şi în municipiul Bucureşti, la persoane bănuite că ar fi cauzat un prejudiciu de peste 1.000.000 de lei, prin evaziune fiscală.
Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba, fac, miercuri, 23 de percheziţii în judeţele Alba (11), Bihor (2), Sibiu (5) şi municipiul Bucureşti (5).
Activităţile se desfăşoară la locuinţele a 12 persoane bănuite de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală, precum şi la sediile societăţilor comerciale administrate de acestea.
”Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2012 – 2013, cei în cauză ar fi creat un mecanism financiar, prin care ar fi înregistrat cheltuieli nereale în contabilitatea societăţilor administrate, în baza unor documente contabile fictive, emise de către mai multe firme fantomă. Agenţii economici vizaţi ar fi oferit, în principal, servicii de construcţii de imobile”, anunţă Poliţia Română.
Prejudiciul cauzat bugetului de stat a fost estimat la peste 1.000.000 de lei.
Poliţiştii vor pune în executare 12 mandate de aducere, persoanele depistate urmând a fi duse la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, pentru audieri şi dispunerea măsurilor legale. La acţiune participă şi poliţişti din Bihor, Sibiu şi Bucureşti.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.