gaz1

Cel mai important meci de fotbal din istoria fotbalului sibian se dispută joi seară la Mediaș. Gaz Metan și FC Hermannstadt joacă returul semifinalei Cupei României. Sibiul a câștigat în tur cu 1-0. Ora de Sibiu transmite live video detalii și tot ce este important de relatat de la meciul ce începe la ora 20.00.

Declarații după meci!

UPDATE 9 – Sibiul câștigă cu 2-3

UPDATE 8 – Gol Gaz Metan, minutul 79
Mediașul reduce din diferență în minutul 79. Caiado înscrie pentru 2-3.

UPDATE 7 – Spectacol în tribune!
Fanii Sibiului fac spectacol în tribune. Au aprins telefoanele și scandează ”Să vină Cupa la Sibiu”. Este 1-3 în minutul 65!
telefoaneUPDATE 6 – scor 1-3 la pauză!
Sibiul conduce cu 1-3 la pauză.

UPDATE 5 – GOOOOOL Sibiu, 1-3!
Sîrghi înscrie în propria poartă în minutul 31. Este 1-3!

UPDATE 4 – Goooool Sibiu, min 28!
Petrescu prinde un șut extraordinar de la 20 de metri și Sibiul conduce cu 1-2.

UPDATE 3 -Se joacă spectaculos
În tribune sunt peste 5.000 de spectatori. Aproape 2.000 sunt de la Sibiu. Ambele echipe joacă spectaculos. Este 1-1 în continuare (min 25).gaz 22

UPDATE 2 – SCOR 1-1 ÎN MIN 11
POPOVICI a deschis scorul în minutul 6 pentru Mediaș. Blănaru a egalat în min 11.

UPDATE – PESTE 1000 de spectatori la meci
PESTE 1.000 de fani ai FC Hermannstadt la meciul de la Mediaș.

ȘTIREA INIȚIALĂ
Cu siguranță că partida de joi seară este una cât se poate de importantă pentru ambele grupări ale județului Sibiu. Atât Gaz Metan cât și FC Hermannstadt pot să ajungă în premieră în finala Cupei României, niciodată până acum o grupare din județul nostru nereușind o astfel de performanță. Chiar dacă Mediașul e mai mult cu gândul la meciurile din play-out-ul ligii 1, iar Sibiul la cele rămase de jucat în liga 2 pentru a își asigura și matematic promovarea în primul eșalon, partida de la ora 20.00 este una extrem de importantă.
O calificare în finala celei mai populare competiții de fotbal din România, ar fi o performanță de excepție pentru ambele grupări. Și Mediașul și Sibiul vor să ajungă să dispute finala pe Național Arena, cu cei de la Universitatea Craiova, așa că partida de pe stadionul din urbea de pe Târnava Mare, o să fie cu siguranță spectaculoasă.
CLICK AICI PENTRU TRANSMISIUNILE LIVE DE LA GAZ METAN MEDIAS – FC HERMANNSTADT
Ora de Sibiu și Ora de Mediaș o să vă țină la curent cu tot ceea ce se întâmplă înaintea, în timpul și după partida de joi seară. Vom transmite imagini în direct pe www.oradesibiu.ro și pe pagina noastră de Facebook. Vor fi intrerviuri live, declarații, imagini cu atmosfera și multe informații de la această partidă memorabilă. Vă invităm să fiți alături de noi cu începere de la ora 19.00 – ÎN DIRECT de la Mediaș.
CITEȘTE ȘI:VIDEO – FC Hermannstadt joacă la Mediaș, cu calificarea în finala Cupei României pe masă
ȘTIREA SE ACTUALIZEAZĂ ÎN TIMP REAL DUPĂ ORA 19.00

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu