Ora de Sibiu
Știri in direct

Încă o sesiune de depuneri de proiecte pe Agenda Sportivă a Sibiului. Una specială

308

A doua selecție pentru Agenda Sportivă a Municipiului Sibiu. Se pot depune proiecte
În perioada 10.05.2018 – 31.05.2018 Municipiului Sibiu lansează a doua sesiune de selecţie publică a proiectelor sportive care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Sibiu pe anul 2018.

Propunerile de proiect pot fi depuse la Registratura Primăriei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, în atenţia Serviciului Cultură, Sport şi Turism. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiect este de 31.05.2018 ora 12:00, conform Legii 350/2005, art. 20, alin. 2.

Perioada de selecție și evaluare a propunerilor de proiect este 04.06.2018 – 05.06. 2018.

Anunţul referitor la programul anual 2018 privind acordarea de finanţări nerambursabile pentru activităţi sportive nonprofit de interes general a fost publicat în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a nr. 82 din data de 07.05.2018, suma total alocată fiind de 8.000.000 lei.

Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi sportive nonprofit de interes general” aprobat prin HCL 2/2017, modificat și completat de HCL 43/2018. Ghidul de finanţare precum şi formularele de solicitare a finanţării pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu: www.sibiu.ro.

Din bugetul local al Municipiului Sibiu vor fi finanţate proiecte sportive de interes public care sunt incluse în categoriile: Sportul de performanţă şi Sportul pentru toţi.

Conform art 20 alin. 2 din Legea 350 din 2 decembrie 2005, cu privire la dreptul de a accelera procedura de selecţie se are în vedere încadrarea şi finalizarea procedurii de depunere a proiectelor până la finalul lunii mai 2018.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, fax 0269 208812, e-mail : agendasportiva@sibiu.ro, Serviciul de Cultură, Sport şi Turism.
Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, e-mail : agendasportiva@sibiu.ro.

Primește titlurile instant

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...