Ora de Sibiu
Știri in direct

Tarom lansează noi zboruri. Unul este de la Sibiu

1.320

Compania Tarom a anunțat marți lansarea a șase noi rute. Una dintre ele interesează direct sibienii, pentru că este vorba de un zbor direct pe ruta Sibiu – Stuttgart și retur.

Compania naţională Tarom va lansa de la 1 iulie şase noi rute de pe aeroporturile din provincie, se arată într-un comunicat der presă. Este vorba de zboruri de la Timişoara la Paris, Stuttgart, de la Cluj la Paris, de la Sibiu la Stuttgart şi de la Chişinău spre Timişoara şi Constanţa.
„Ceea ce ne menține competitivi și activi în piață este tocmai dorința de a dezvolta noi orizonturi pentru pasagerii noștri. Tarom a pregătit şase rute noi către destinații cerute de pasagerii din România. Avem două obiective: în primul rând vrem să răspundem cerințelor pieței naționale, oferind zboruri eficiente către Europa din Timișoara, Cluj, Sibiu sau Constanța. În al doilea rând, avem datoria să optimizăm utilizarea flotei Tarom. Dezvoltarea flotei de aeronave trebuie să se reflecte atât în numărul destinațiilor operate de TAROM, cât și în creșterea confortului și varietății de opțiuni pentru pasagerii noștri”, a declarat Wilhelm-Werner Wolff, directorul companiei.

Primește titlurile instant

Loading...

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...