Tarom anunță oficial deschiderea rutei Sibiu – Stuttgart. Din 15 iulie

836

Vara anului 2018 se anunță a fi una plină de vești bune pentru pasagerii care aleg serviciile Aeroportului Internațional Sibiu. Tarom anunță lansarea rutei Sibiu – Stuttgart începând cu data de 15 Iulie 2018.

Din luna iulie, pasagerii care optează, pe aeropoertul sibian, pentru serviciile TAROM, au posibilitatea de a călători spre o destinație plină de contraste uimitoare, Stuttgart.
În ceea ce privește programul de operare pentru noua destinație Sibiu – Stuttgart – Sibiu operată de TAROM, acesta este:

Destinație Data lansării Zile de operare Plecare din Sibiu – sosire Stuttgart Plecare din Stuttgart – sosire Sibiu
Stuttgart 15 Iulie 2018 Miercuri, Vineri, Duminică 09.25 – 11.25 17.20 – 19.20

(*) ore locale

În prezent, pe Aeroportul Internațional Sibiu compania aeriană TAROM operează zboruri directe spre München, cu șase frecvențe pe săptămână, de luni până sâmbătă. Ruta Sibiu – München este operată de partenerul nostru de 19 ani, încă din anul 1999.
„Creștem capitalul de încredere al companiei Tarom. Încrederea trebuie să devină un vector constant al competitivității noastre pe piață. Sibiul este un pol reprezentativ de creștere și potențial pentru TAROM. Nu este însă suficient să știm că există un potențial, ci trebuie să valorificăm în mod real acest avantaj, nu doar conjunctural, ci ca o sursă constantă pentru dezvoltarea companiei și a rețelei de rute operate. Avem încredere că, odată cu reînnoirea flotei companiei, introducerea cursei directe Sibiu – Stuttgart, răspunde cerințelor pieței și asigură o perioadă scurtă de maturizare a rutei”, a declarat Werner-Wilhelm Wolff, director general TAROM.
„Prin deschiderea acestei rute facem încă un pas important în extinderea acestui parteneriat, care prin eforturi comune răspunde așteptărilor comunității deservite de Aeroportul Internațional Sibiu.”, spune Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.
„Zborul TAROM nou anunțat este rezultatul politicii de dezvoltare a traficului de pasageri al aeroportului care urmărește consolidarea și întărirea parteneriatelor existente”, spune și Marius Ioan Gîrdea, Director General al Aeroportului Internațional Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.