Viza de DJ la Astra Film Cinema. Filmul e fabulos

0 585

Când pasiunea depăşeşte barierele impuse de un sistem ce interzice aproape orice formă de expresie muzicală, petrecerile ilegale înfloresc exculsiv pe scena undergroundului. Cu un vibe ireal, însoţiţi de pericolul ce pândeşte la orice pas, Blade & Beard (Lama & Barba) sfidează normele şi organizează cele mai capitvante petreceri din Iran.

Anoosh și Arash sunt doi dj-i din Iran și formează grupul Blade and Beard, un cuplu de dj-i de pe scena underground din Teheran. Într-o țară cu un sistem restrictiv si sufocant – cei doi artiști fac eforturi să găsească pe cineva dispus să le printeze coperta albumului neaprobat oficial. Viața lor se desfașoară între beat-uri de deep house și petreceri clandestine de succes în deșert, mereu aflați în pericolul raidurilor și arestărilor poliției moralității. Treptat, conștientizează că acasă viitorul lor ca dj-i este departe de ceea ce visează, dar cariera celor doi poate lua un curs natural după invitația pe care o primesc la Zurich, la unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică techno din lume.
Cu imagini de excepție și un soundtrack pe măsură, filmul Viza de dj este un manifest pentru libertate și, mai ales, pentru libertatea exprimării si a artelor, o poveste despre curajul unor artiști, despre muzica lor refractară și despre rezistența prin artă în fața unui regim limitativ. Documentarul va fi proiectat joi, de la ora 19:00, la Astra Film Cinema.
Viza de dj, regia Sue Meures, Germania, Iran, 2016, 84 minute
Prețul unui bilet este de 6 lei. Biletele se pun în vânzare cu 30 de minute înaintea începerii proiecției la Astra Film Cinema (Piața Mică 11, Sibiu). Mai multe informații la tel: 0751.166.516.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...