pratt csu sibiu 2
FOTO - CSU Sibiu - Pagina Oficială de Facebook

CSU Sibiu a reușit să învingă luni seară în cel de al II-lea meci al semifinalei cu CSM Oradea. Sibienii au câștigat cu 85-78 (28-17, 19-18, 15-22, 23-21) și au egalat situația la scorul general.

Cu sabia deasupra capului, echipa lui Dan Fleșeriu a început ca din pușcă partida de luni seară. Laser&Co a marcat 28 de puncte în primul sfert, față de doar 17 ale celor de la Oradea, iar acest lucru s-a dovedit a fi decisiv în economia meciului.
Dacă sâmbătă seară Sibiul a fost apatic în evoluție, luni meciul s-a jucat cu sufletul și mai ales cu inima. Kinnard II și Cooper au fost ajutoarele de nădejde sub coșul advers pentru acest neobosit Laser. A mers și apărarea, așa că la pauza mare CSU a mărit avantajul la 12 puncte pe tabelă.

Oradea a avut apoi o tresărire de orgoliu și a revenit în joc recuperând șapte puncte din handicap, înainte de ultimul sfert. Cele 10 minute ale sfertului patru au fost de ’’care pe care’’. Bihorenii au ajuns de două ori la trei puncte în ceafa echipei lui Fleșeriu, dar la rampă au ieșit americanii enumerați mai devreme. S-a terminat așa cum toți ne-a dorit. CSU a bătut cu 85-78 și a egalat situația la general.

Urmează două meciuri la Oradea
Seria de meciuri se mută acum la orădeni. Vineri (de la ora 20.00) și duminică (tot de la ora 20.00) au loc meciurile din care echipa lui Dan Fleșeriu trebuie să câștige măcar unul, pentru a duce partida decisivă la noi acasă, în Sala Transilvania. Din păcate și pentru aceste meciuri sunt șanse infime să vină să joace Marcel Davis, americanul fiind învoit să meargă acasă în SUA, pentru că soția sa avea nevoie de o operație de urgență.

CSU:
Cooper 13, Laser 32, Kinnard II 17, Pratt 9, Paliciuc 9, Dragoste 3, Capers 2

CSM:
Nicolescu 3, Denilson 10, Kariniauskas 6, Valeika 8, Țibârnă 4, Mandache 10, Gajovic 6, Zeno 12

Declarații după meci

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns