fbpx

Mega distracție în Sub Arini – Hai cu copiii la Festivalul Familiei

0 2.459

Festivalul Familiei ajuns la a treia editie este un eveniment dedicat întregii familii , acesta se va desfășura în perioada 25-27 mai în parcul Sub Arini langa stadion.

Pentru copii vor fi instalate, trenulețe, castele gonflabile și carusele, dar nu vor lipsi nici concursurile care vor implica întreaga familie. Participarea în activitățiile recreative, sportive și culturale va fi din partea tuturor membrilor unei familii, copii, părinți și bunici, fiecare dintre ei având un rol la fel de important.Toti cei prezenti vor fi atrenati în piese de teatru interactive, numere de magice și alte jocuri și activități culturale.

Pe parcursul celor 3 zile intreaga familie va putea sa participe la concursuri din cele mai distractive, activitati de olarit, vor picta, se vor juca si cel mai important vor petrece timp minunat impreuna. Pentru spectatorii cei mai mici, vor fi puse în scenă o serie de jocuri menite să îi țină conectați la magia poveștilor, să invețe cantecele, să interacționeze cu alți copii, să participe în echipă la activități sau să ia parte la jocuri de rol.

Anul acesta la Festivalul Familiei Alina Eremia si Andra Gogan vor urca pe scena, duminica, 27mai iar in ambele zile vom avea concursuri si jocuri interactive pentru intreaga familie moderate de catre echipa Serious Fun si actorii de la Hocus Pocus Trulala.

“Familia are un rol extrem de important în conturarea personalitătii, deoarece fiecare dintre noi alegem un model de urmat din cadrul familiei. În această era a vitezei în care timpul este prea scurt pentru orice, chiar și pentru a petrece timp prețios împreună cu familia, am considerat că este absolut necesara organizarea unui astfel de eveniment în aer liber, în cadrul căruia să se renunțe cât mai mult posibil la tehnologie și toți membrii familiei, de la copii până la bunici să participe impreuna la activități și concursuri ”, spun organizatorii.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.